Industless Oy yrityksenä

Industless Oy:n visio on tuottaa kumppaneilleen kustannustehokkain ja laadukkain suojausratkaisu sisäilman osalta.

Sisäilman puhdistustekniikan puolesta teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä maailman johtavimpien suodatin- ja ilmanpuhdistinvalmistajien kanssa, jotta voimme aina tarjota puhdistustekniikan osalta kumppaneillemme oikeaa ratkaisua oikeaan tarpeeseen.

Industled® valaistustekniikalla tuomme käyttöönne ainutlaatuisen mahdollisuuden parantaa tilojen sisäilman laatua puhdistamalla sitä valaistuksen avulla. Industled® käyttää valaistustekniikassan Vital Vio:n patentoitua tekniikkaa. Tämä tekniikka on täysin vaaraton ihmisille ja eläimille, tuottaen silti erittäin tehokkaan antimikrobisen vaikutuksen asennettuun tilaan

Industless Oy käyttää sekä puhdistintekniikassa, että valaistustekniikassa vain tieteellisesti ja puoluettomaasti testattuja puhdistusmenetelmiä, joissa yhdistyy puhdistustekniikan, käyttömukavuuden sekä kustannustehokkuuden parhaat puolet.

Tuotevalikoimamme kattaa desinfioivan valaistuksen lisäksi sekä mekaaniseen, että sähkösuodatukseen perustuvat ilmanpuhdistimet. Toteutamme myös ilmanpuhdistustekniikkaa mittatilaustyönä.

Paras ratkaisu tarpeen mukaan

– Tutkimme ja vertailemme eri puhdistinvalmistajien ja puhdistintekniikoiden ominaisuuksia
– Teemme tiivistä yhteistyötä maailman johtavimpien suodatin- ja ilmanpuhdistinvalmistajien kanssa
– Merkkiriippumattomuutemme takaa sen, että voimme aina tarjota oikeaa ratkaisua oikeaan tarpeeseen

Haluaisitko sinä hengittää puhdasta ilmaa?