Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Industless Oy?

Industless Oy on yritys, joka tuottaa laadukkaita, tutkittuja ja turvallisia palveluja/tuotteita sisäilman laadun parantamiseksi. Laitetekniikkamme koostuu teknisistä ilmanpuhdistimista eri suodatustekniikoilla sekä valaistuksesta, jolla on bakteereita ja mikrobeja eliminoiva vaikutus. Tuotteemme eivät tuota puhdistusprosesseissa mitään haitallisia aineita. Markkinoilla on tekniikoita, jotka tuottavat osaltaan mm. otsonia, UV-säteilyä tai niissä käytetään katalyytteja, jotka on Euroopan Unioni luokitellut jopa karsinogeeneiksi. Me emme käytä niitä.

Mikä on Industled®?

Industled® on Industless Oy:n omistama tuotemerkki, joka kattaa Vital Vio:n patentoidun desinfioivan antibakteerisen LED-valo teknologian. Tämä varmistaa terveellisemmän ja turvallisemman ympäristön ihmiselle. Ensisijainen huolenaiheemme on taata turvallinen ja terveellinen tila, jossa pystymme työskentelemään ja viettämään vapaa-aikaa, ilman lisättyjä vaarallisia kemikaaleja tai haitallisia UV/UV-C valoja. Sen takia Industled®-valaistusteknologia on täysin EU/ECHA:n vaatimusten mukainen ja IEC-standardin mukaisesti hyväksytty jatkuvaan ja rajoittamattomaan käyttöön.

Haluan työskentelytilaani valaistuksen, joka eliminoi bakteereita ja mikrobeja, miten osaan valita oikean valaistuksen?

Konsultoinnin ja tilan kartoituksen jälkeen saamme selvitettyä huoneen tarkat ominaisuudet-> luonnonvalaistuksen, kalustuksen ja mahdollisesti jopa sisäilmahaasteen lähteen. Näin toimien pystymme suunnittelemaan valaistuksen, joka on sekä viihtyvyyden että toimivuuden kannalta mahdollisimman tehokas eliminoimaan tilassa olevat haitalliset hiukkaset. Eli lyhykäisyydessään, me autamme!

Miten tämä valo eliminoi bakteereita ja mikrobeja?

Industled® LED-valaistus tuottaa tarkalleen määritettyä aallonpituutta, jolla on useiden tutkimusten mukaan mikrobeja ja bakteereja eliminoiva vaikutus. Tämän aallonpituuden ansiosta haitallisten organismien soluissa muodostuu reaktiivisia happiradikaaleja, jotka tuhoavat haitallisen solun. Tämän prosessin voisi kuvata seuraavalla tavalla: Ilmanpalloon puhalletaan ilmaa niin paljon, että se räjähtää. Täsmälleen samalla tavalla käy haitallisille organismeille.Valaistuksemme aallonpituus ja teho on tärkeässä asemassa tässä reaktiossa. Valaistuksemme ei läpäise DNA:ta, eikä ihmisen ihoa. Valomme puhdistaa sekä pinnoilta, että ilmasta.

Onko tämä valo UV-valoa?

Ei ole. Valoaaltomme pituudet pysyvät 400-420nm taajuuksilla. Se on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu tuottamaan vaaratonta valoa kotitalouksiin, ammattikäyttöön. Valomme voi olla toiminnassa 24h vuorokaudessa. Industled®-valaistus täyttää IEC62474 standardin. Valomme ei tuota UV säteitä, tehden siitä täysin vaarattoman kotitalouksille, ammattikäyttöön ja jatkuvaan/säännölliseen käyttöön.Vastaavasti UV-valon aallonpituus on 10-380nm, joka on kaukana tuottamastamme valon aallonpituudesta, ja on tällöin vaarallista ihmisille, eläimille sekä materiaaleille. LED-valomme täyttää kaikki standardit ollakseen turvallinen jatkuvalle/säännölliselle sekä rajattomalle käytölle. Industled®-valaistus täyttää IEC62471 standardin.

Onko vaarallista altistua UV-säteilylle?

UV valo tunkeutuu syvälle ihon eri kerroksiin ulottuen ja tuhoten DNA:ta, aiheuttaen vaurioita mm. orvaskedessä, verkkokalvossa ja ihmisen immuunijärjestelmässä.Tutkimukset osoittavat, että jopa 90% ihosyövistä johtunee altistuksesta UV säteilylle.

Lisätäänkö valoonne kemikaaleja tai pintakatalyytteja?

EI, käytämme vain LED valoa ilman minkäänlaisia kemikaalisia ratkaisuja, voidaksemme taata täyden turvallisuuden laitteen käytölle ja välttääksemme kemikaalien aiheuttamat lyhyet sekä pitkäaikaiset haittavaikutukset käyttäjillemme ja ympäristöllemme.EU on määritellyt tällä hetkellä markkinoilla olevat pintakatalyytit ja eritoten niiden sisältämät ainesosat luokan 2 karsinogeeneiksi, eli syöpäriskiä aiheuttavaksi.

Mikä tekee Industled®-valaistuksesta paremman kuin muut LED-valot?

Käytämme valaistuksessamme Vital Vio:n patentoimaa tekniikkaa. Tämä tekniikka on tarkoin suunniteltu ja monin tutkimuksin osoitettu olevan erittäin tehokas eliminoimaan haitallisia organismeja, ollen kuitenkin täysin turvallinen käyttää ympäri vuorokauden. Eco-asetuksella valaistuksemme on violetti, eliminoiden erittäin tehokkaasti haitallisia aineita energiatehokkaasti. Normaalivalaistuksella eliminointikyky säilyy yhtä lailla. Normaalivalaistuksesta on suodatettu pois ylimääräiset, haittaa tekevät aallonpituudet, joita normaalissa LED-valaistuksessa on.